O nama

Više o

AGENCIJI "IMPALA"

 AGENCIJA „IMPALA“

Impala Travel je osnovana je 17.05.1991. godine u okviru istoimenog preduzeća u Beogradu.

Impala Travel Agencija je specijalizovana za organizaciju poslovnih putovanja, ali iz godine u godinu raste i broj individualnih putnika koji nam poklanjaju svoje poverenje.

CILJEVI I USLUGE

Impala travel je u mogućnosti da Vam ponudi avio karte svih svetskih prevozilaca, kao i hotelski smeštaj u celom svetu, zahvaljujući velikom broju globalnih rezervacionih sitema sa kojima saradjujemo, putno osiguranje, transfere u zemlji i inostranstvu, a na nekim relacijama čak i železničke karte. U prethodnih nekoliko godina „Impala travel“ d.o.o. se specijalizovala i bila uspešna u pratećoj organizaciji kongresa, konferencija, simpozijuma i drugih događaja.

IMPALA travel je članica IATA-e (Međunarodne asocijacije avio saobraćaja), Amadeusa, i jedna je od osnivača i članica ATAS-a (Asocijacije turističkih agencija Srbije), kao i članica UTAS-a (Udruženja turističih agencija srbije). Posedujemo licencu OTP A 10  492/2020 izdatu od strane Ministarstva za turizam RS. Naš slogan je: «…Sa Vama, zbog Vas…» Poslujemo zahvaljujući Vama i postojimo zbog Vas!

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas pozovite ili kontaktirajte putem našeg sajta popunjavanjem upita na ovom linku.

Tim Impala Travel agencije će Vam je uvek biti na raspolganju da Vam pruži koristan savet i sa nama uvek možete da se konsultujete u pogledu različitih oblasti naše delatnosti.

amadues
iata
iso
iso1

blog

NAJNOVIJE VESTI

AIR SERBIA

Icon 17/06/20
Icon By Impala
Icon 53 Comments
SVE VEĆI BROJ DESTINACIJA ! Air Serbia trenutno obavlja letove iz Beograda do: Amsterdama, Banja Luke, Pariza, Frankfurta, Njujorka, Londona,…

Wizzair – 16 novih destinacija

Icon 17/06/20
Icon By Impala
Icon No Comment
Nove destinacije iz Beograda ! Doba korone je nadamo se završeno i leto može da počne! Wizz air od jula…

PUTOVANJA UTORKOM I SREDOM

Icon 07/02/20
Icon By Impala
Icon No Comment
 AIR SERBIA  NOVA PROMOCIJA   Promocija za putovanja utorkom i sredom u periodu od 18. februara 2020. do 30. juna…
Impala travel - Turistička agencija sa bogatom tradicijom