Avio karte

UPITNIK ZA AVIO KARTE

Avio karte za sve destinacije po povoljnim cenama. Nudimo individualne i grupne rezervacije. Pronalaženje optimalne cene i najbolje avio veze, kako za niskobudžetne (lowcost) letove, tako i za letove regularnih avio kompanija.

Individualna ili grupna putovanja po meri, prilagodjena svakom putniku posebno – izbor datuma putovanja i relacije u okviru planiranog budžeta.
Konsultovanje i savetovanje putnika o neophodnoj dokumentaciji – vizama za određenu destinaciju pre kupovine avio karte. Slanje putnih dokumenata klijentima poštom, email-om ili SMS-om.
Blagovremeno obaveštavanje putnika o eventualnim promenama u redu letenja.

Informacije o letovima, raspoloživosti i cenama možete dobiti popunjavanjem upitnika za avio karte:

POPUNI UPIT

0
0

Powered by NEX-Forms

ONLINE CHECK-IN

Od sada se i na našem sajtu, nakon što kupite avio karte, možete prijaviti na svoj let.  Linkovi svih vodećih svetskih avio kompanija se nalaze na linku ispod. Takodje smo za Vas pripremili i kratko uputstvo koje možete pogledati OVDE 

Za online check in idite na link avio kompanije za čiji let imate avio karte.

U polje BOOKING REFERENCE  unesite šifru rezervacije koja se nalazi na Vašoj karti.

Svaka avio kompanija ima svoju šifru koja se može razlikovati od šifre globalnog rezervacionog sistema.

U polje PREZIME unesite puno prezime putnika i pristupite čekiranju.

Ukoliko imate letove više avio kompanija i prilikom čekiranja ne dobijete sve avio karte za ukrcavanje odjednom, potrebno je da za drugi deo putovanja odete na link druge kompanije I uneste njihovu šifru za čekiranje.

LINKOVI ZA CHECK IN

AVIO KARTE - TOP PONUDA

Svakog meseca za Vas imamo promotivne cene za razne destinacije. To je sjajna prilika za Vas da veoma povoljno dobijete avio karte i otputujete i posetite neke nove zemlje. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas pozovite ili kontaktirajte putem našeg sajta popunjavanjem upita na ovom linku.

Naš tim će Vam je uvek biti na raspolganju da Vam pruži koristan savet i sa nama uvek možete da se konsultujete u vezi kupovine i poručivanja karata.

Neke od aktuelnih popusta i promocija možete da pogledate na linkovima ispod:

AIR SERBIA

Icon 17/06/20
Icon By Impala
Icon 53 Comments
SVE VEĆI BROJ DESTINACIJA ! Air Serbia trenutno obavlja letove…
Pročitaj više
Impala travel - Turistička agencija sa bogatom tradicijom